"Proč nechodím mezi lidi? No, to byste... řekněme, že mám duševní onemocnění a kontakt s druhými mě děsí. A tak jsem býval celé dny zalezlý doma, v bezpečí před světem. A bylo to hrozné. Naštěstí jsem narazil na službu, která je vymyšlená přesně pro mě. V Klubu mě chápou a berou takového, jaký jsem. Díky nim jsem se seznámil s fajn partou a vím už, že s podobnými problémy nejsem na světě sám. Jezdíme na výlety, setkáváme se a je mi o dost líp. I díky vám a vaší pomoci."

Klub líných turistů

Cítíte se někdy osamělí? Lidé s duševním onemocněním se cítí mnohem hůře, jejich diagnóza je často vrhá do totální sociální izolace. I nákup je náročný výkon, zajít si na fotbal nebo na kafe je mimo realitu. Nebo ne? V Klubu líných turistů pořádáme společné akce, přednášky a setkání. Především však vyrážíme na sportovní a kulturní akce. Lidem s duševním onemocněním tak podáváme pomocnou ruku, aby našli odvahu vyrazit za hranice vlastního domova. Vůbec to pro ně není jednoduché a podporu si zaslouží. Přidáte se?

Darujte radost lidem s duševním onemocněním

KLT 1  KLT 2  nove

Podpořím lidi s duševním onemocněním

Jak a komu pomůže Projekt Klub líných turistů

Průměrně se výprav klubu účastní 0 turistů.
Za rok nachodí dobrovolníci 0 kilometrů po celé republice.
Se skupinovou jízdenkou v hodnotě 0 budeme mít výlet na Sněžku v kapse.
Z pražských Vinohrad na Sněžku je to 0 kilometrů :( Přispějete nám na jízdenku?