Zahrada pro zahradu

Pro mateřskou a základní školu speciální na Praze 4 chceme vybudovat novou zahradu, která podpoří smyslové vnímání světa u dětí. Bude ale otevřená i veřejnosti. Z Vašich darů pořídíme pískovací stroj, opičí dráhu, trampolínu, kreslící tabuli a mnoho dalších prvků, které pomáhají rozvíjet smyslové vnímání světa dětí a žáků školy. Z vybraných peněz zakoupíme rostliny, které nejen pomohou rozvíjet zrak, čich a chuť, ale také přispějí k rozšíření zeleně v naší lokalitě a svou barevností rozzáří okolí v přilehlém sídlišti.

(například „babička“, „milý kolega František“ nebo název Vaší firmy apod.)
(pro správný tvar slovesa na certifikátu)

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí. Jak je zpracováváme najdete na https://skolapraha4.diakonie.cz/o-skole/dokumenty/osobni-udaje-darcu-a-priznivcu/

pětmínusjedna=

Pozn.: položky označené * jsou povinné.

Bc. Monika Schmidová
E-mail: %-uwZ2enW5Fu5-5h~8ukGYUSZbnu5.~_T-M
Telefon: +420702054800
Adresa: V Zápolí 21/1250, Praha 4, 141 00
WWW: https://skolapraha4.diakonie.cz/

Další informace

Mateřská a základní škola speciální, je součástí Diakonie ČCE od roku 1993 na Praze 4. Posláním školy je výchova a vzdělávání dětí s mentálním a kombinovaným postižením a dětí s autismem. Sbírka je zaměřena na rekonstrukci zahrady s konceptem smyslového vnímání světa. Hmat se procvičí na pískovně či na kuří noze. Sluch vyzkoušíme na prvku s názvem koncert, který je sestaven z hudebních nástrojů, které vyluzují různé tóny. Zrak, čich a chuť jsou zastoupeny v navržené výsadbě.